ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΕΑ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΝΙΤΣΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΜΕΝΙΔΙ 05 – 07 / 10 / 2018

1Η ΜΕΡΑ : Αναχώρηση από το Λαγονήσι στις 07.00 για Βόνιτσα , με δυο ενδιάμεσες στάσεις . Μεσημβρινό γεύμα στην παραλία της Βόνιτσας και παραμονή για 2 ώρες . Συνεχίζουμε μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου για την Πρέβεζα ,επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πρέβεζας , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο – ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Πάργα στις 08.15 , επιβίβαση στο καράβι για τον γύρο των Παξών . Θα επισκεφτούμε τους Αντίπαξους τις παραλίες Βοτούμι & Βρήκα , τις θαλάσσιες σπηλιές ΟΡΘΟΛΙΘΟ , ΥΠΑΠΑΝΤΗ και ΓΑΛΑΖΙΟ . Θα γνωρίσουμε την πρωτεύουσα των ΠΑΞΩΝ , το γραφικό ΓΑΙΟ , όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημβρινό γεύμα . Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο , χρόνος ελεύθερος – διανυκτέρευση . ( προαιρετική κρουαζιέρα – τιμή κατ ΄άτομο 20,00 ευρώ  ). Σαφώς, όποιος δεν επιθυμεί να επισκεφθεί τους Παξούς, μπορεί να παραμείνει στην όμορφη Πάργα, ή βολτάροντας στην Πρέβεζα…

3Η ΜΕΡΑ : Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τις Πηγές του Αχέροντα στο χωρίο Αμμουδιά  , προαιρετική βαρκάδα στον Αχέροντα ποταμό και αναχώρηση για Μενίδι  Αιτωλοακαρνανίας , ελεύθερος χρόνος για μεσημβρινό γεύμα  . Επιστροφή στο Λαγονήσι με δυο ενδιάμεσες στάσεις .

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ….

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΚΑΙ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΤΗΛ. 6972296648 Μ.ΚΑΓΙΑΝΝΗ  και  6973315055 ΕΛΛΗ ΤΣΟΛΚΑ

Μοιραστείτε ...
Share on Facebook